BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 16 June 2011

warkah buat seorang insan yang amat kusayangi...

assalamualaikum..
firstly, sorry to all.. this letter is writing only forMR RAZI BIN JOHARI.. so, for anyone yang takde kaitan.. boleh berpindah ke entry lain.. k..


hye awak.. 
saya rindu awak.. awak sihat sik? saya harap awak sihat.. awak, awak tauk sik yang saya sayang awak? mesti la awak tauk nak.. hari-hari awak denga saya padah gia.. mesti dah boring, kan? tapi ya hakikat.. saya sik bulak.. saya sayang awak.. SUMPAH! saya sayang awak.. saya mok awak ingat.. pa yang penah jadi antara kita..  mok tauk sik pa ya? awak sik mok tauk pun, saya akan padah.. sebab tuk kenangan manis yang saya ada.. sangat-sangat manis.. harap masa ya akan selalu ada ngan kita, k..


awak ingat sik, masa saya madah.. beware la before saya fall ngan awak.. pasya awak tetak.. awak mala psiko saya.. at last, saya ngakuk yang saya fall ngan awak.. awak sik cayak masa ya.. haha.. then, masa awak tanyak sal sanggup kha saya trimak awak mun saya tauk sapa awak sebenarnya.. mun saya tauk crita awak.. saya padah saya sanggup.. masa ta duak nak couple ya, macam-macam awak tanyak saya.. saya jawab dengan confident semua ya.. saya pun sik tauk cne saya dapat kekuatan mok jawab dengan confident gia.. n at last.. ta couple..


start ta duak couple, stiap malam ta duak gayut pey pagi, kan? awak teman saya stiap hari.. sampey saya sikda masa ingat orang lain.. dalam hidup saya ada awak jak..tapi, bak kata awak, banyak dugaan gerek ngan awak.. dalam saya bahagia ada awak.. banyak juak hati saya terguris.. tapi, sebab saya cayak ngan awak, saya biarkan jak semua ya.. yalah, saya bukan sapa-sapa mok larang awak kawan ngan orang, kan? awak bukan hak saya.. sebab ya saya diam.. saya sik mok awak padah saya ngongkong hidup awak.. saya sedar hakikat ya..


erm.. cakap pasal mpuan.. ntah la.. banyak na kawan mpuan awak.. p saya sik kesah.. saya pun banyak kawan laki bha.. normal la kan?mun awak mok tauk, saya slalu remove fb awak ya.. sebab saya jelez.. well, jelez tanda sayang, kan? tapi, saya pun sik tauk.. hari makin hari.. saya makin sayang awak.. saya cam sik kesah jak sapa yang awak ada.. janji saya yakin yang awak sayang saya.. :)


mun mok d tengok, ta duak couple baruk 21hari.. tapi macam dah lamak gilak.. rasa sayang ya macam dah sebati ngan dirik saya.. sampey saya terfikir mok fight.. saya terfikir yang saya sik mok kalah ngan sapa-sapa pun, slagi awak sik buang saya.. a few days lepas, awak mintak spaces dari saya.. smua ya sebab cgek soalan jak.. pasal mpuan.. saya takut gilak masa ya tauk sik.. saya takut lepas ya, awak tinggalkan saya.. masa ya, saya terniat mok polah istikharah.. 


cita pasal istikharah.. orang padah, mun sik kuat.. jangan polah istikharah.. takut pa yang kita mok ya, bukan yang terbaik.. tapi, sebab yakin ngan awak.. sebab cayak ngan awak.. saya polah.. abis jak saya solat ya, awak text saya.. sampey saya ngalirkan air mata tauk sik.. tapi, kawan saya madah.. masih terlalu awal.. mungkin kebetulan.. then, kita bait esoknya.. lepas solat saya, saya always doakan yang awak adalah yang terbaik k saya..


tapi, tadik.. bila mana hati saya rasa sakit gilak.. rasa kenak cincang halus2 jak.. tapi syukur, saya masih mampu tersenyum.. mpuan ya padah, nya gerek awak.. saya suruh nya proof.. tapi nya just dapat berik num fon awak.. mun gia, mak saya pun dapat padah nya gerek awak..[my mum da ur num].. then, bila saya tanyak, mun bena mpuan ya gerek awak, kenak awak sikda larang saya make gamba ya.. nya just madah sik tauk.. adowh.. ngenang saya tk BIG GIRL.. saya sik mok la kaie ngan mbiak kecik kdak ya..


memang saya mampu tersenyum.. sebab dah terbiasa bha.. gerek saya sebelum tk playboy.. sik eran gik mun kenak serang.. tapi, dalam senyum ya.. terasa wak kesakitan ya.. sebab awak sik explain apa-apa.. saya sik mintak explaination la.. just cukup la awak polah sik tauk n contact saya cam besa.. tk sik.. awak pun hilang gia jak.. sik pa lah.. maybe palak awak serabut.. so, saya pun sik maok la menambahkan keserabutan palak awak ya.. awak ambik la masa k.. sebab saya akan always tunggu awak, selagi hubungan kita sik ternoktah.. :)


lastly, saya mok padah.. yang awak masih pegang kepercayaan saya.. awak belum hancurkannya gik.. so, pegang bena-bena kepercayaan yang saya berik ya.. awak boleh berterus terang ngan saya sal apa-apa pun.. saya dah matang bha.. even awak tengok saya camtk.. tapi pengalaman banyak ngajar saya.. ingat sik janji saya, saya akan ada dengan awak.. sik kira susah, senang.. bahagia or derita..




before saya end kan warkah tk.. saya mok awak ingat ayat tk.. sampey bila-bila..




ILOVEYOU NOT FOR YESTERDAY, TODAY, NOW OR EVEN TOMORROW.. BUT FOR FOREVER~

0 words from korang...: