BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 8 June 2011

razi.razi.razi.lagi.

dah lame takde entry baru, kan? hehe.. tahap keMALASan untuk menulis tu sangat la tinggi.. huhu.. idea banyak.. tapi malas nak taip.. hmm.. in 2days, macam bese, banyak ar yang jadi.. well, lumrah hidup, kan? tabah je la.. aku sekarang just hadapi ngan senyuman.. lagi satu, aku nak try jadi seorang yang matang.. yup.. MATANG.. taknak dah jadi CHILDISH.. sikap childish aku tu, wat aku hilang orang2 yang aku sayang.. huhu.. so, aku taknak smue tu berulang.. aku sayang RAZI.. sayang sangat.. aku taknak kehilangan dye.. aku nak berubah.. aku nak faham dye.. aku nak belajar erti MENGALAH.. aku nak jadi someone yang ade TOLERANSI.. aku nak jadi DEWASA.. yeah! macam2 aku nak jadi.. yang pasti.. nak jadi lebih baik ar.. in few days ni, dah banyak kali aku wat salah kat RAZI.. erm.. aku sedar tu.. aku mintak maaf.. aku khilaf lagi.. tapi aku sedar satu, bila 2days ni.. aku agak jauh dari RAZI, sebab dye bz.. aku rase hidup aku KOSONG.. aku rase SUNYI.. aku RINDU dye.. tapi, aku tak force dye untuk layan aku whole time macam yang aku penah wat kat ex aku dulu.. aku biar je dye.. sebab aku tau dye bz.. aku taknak sifat MANJA aku wat dye fed up.. biarlah dalam hubungan aku kali ni, aku banyak MENGALAH.. aku dah taknak MENYESAL macam pe yang aku penah rase before ni..


RAZI~saya try jadi yang terbaik untuk awak, even saya tau awak tak harapkan tu..awak just nak saya jadi diri saya, kan?awak just nak saya jujur, kan?saya tau, kadang2 kejujuran saya wat awak terasa hati..tapi, saya taknak rahsiakan apa2 dari awak..saya taknak bila satu hari nanti, awak tinggalkan saya sebab rahsia saya..sebab tu saya cerita semua kat awak..awak baik sangat kat saya..awak tak pernah nak marah saya..awak tak boleh marah saya pun, kan?sebab awak terlalu sayang saya..saya sedar semua tu..sebab tu saya takut..saya takut saya akan kecewakan awak..saya takut saya lukakan hati awak..saya minta maaf kalau saya wat awak terluka..maafkan saya kalau saya kecewakan awak..sayang awak..saya letakkan sepenuh kepercayaan saya kat awak..saya serahkan hati saya kat awak..awak jangan hancurkan kepercayaan saya, tau..awak jangan cincang hati saya, tau..saya tau, awak takkan buat macam tu..sebab awak ade saya je..saya sayang awak sangat2, tau..saya harap, hubungan kita akan kekal wak..kekal sampai bila2..saya doakan yang awak akan jadi cinta terakhir saya..\dan saya akan jadi cinta terakhir awak..awak pun doakan tau..sayang awak, BOOJARDS~


haha.. aku karang warkah lak kat cni.. hehe.. jujur, aku tak pernah rase bahagia camni.. korang doakan ktorang tau.. aku harap, aku takkan terluka o melukakan lagi.. aku sayang dye.. sayang sangat.. k, aku nak g layan lagu jap.. chow.. nanti aku merapu lagi.. kalau aku merapu pasal buah hati pengarang jantung aku lagi, nasib la ek.. haha.. daa~

0 words from korang...: