BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 25 June 2011

da gik nya :P

hyep.. hee~
maka padah sik mok layan blog gik..
da gik muncul ow..
aku pun sik tauk kenak aku sik boleh lari dari nulis..
nyawa bha.. huu~
banyak benda mok story..
p yalah.. malas..
kelak mun b baca, macam2 nya tanyak..
well, actually tiba2 nulis ritk sebab cgek ayat..
'mun yang sik nulis lam blog, sikda gik la cta b tk? pa b mok baca?'
yup.. kita jaoh..
ctok jak la b tauk pa aku polah..
apa jak yang aku rasa..
aku mala trasa hati nan b..
sampeykan aku t'anta msg yang nyakit ati nya..
sorry dear..
lost control pagi..
nya call banyak kali, p aku sik jawab..[aku sik tauk cne fon pas kenak tikam..]
p, nya sik penah mok marah aku..
nya blame dirik nya..
btapa nya sayang nan aku..
apa ku mintak, pa aku suruh, nya ikut jak..
tapi, aku jak yang seh ragu2 nan nya..
maybe, sebab dah kenak skali..
ok! forget about it..
razi dah explain benda ya..
| NGEGEH & BOOJARDS |
aku mok tuka balit nama blog tk..
no more boojards or even ngegeh..
just PUSAK & TEMBAM.. :P
bha, chow dolok..
mok mandik n kua..
b, already miss u..[ngegeh kan? maka malam tadik smalaman oncall..]
daaaa~~~

0 words from korang...: