BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 11 June 2011

cgek tk jak

hyep.. tk entry ke 67 yang mek tulis.. p entry ke 55 yang d published.. hehe.. n tk 1st time mek akan tulis nama 'nya' kat dalam blog mek.. mok tauk kenak? sebab nya polah hidup mek sik betol ri marek.. huhu.. by the way, mek just mok padah.. yang nya nang bena2 sikda gik lam hati mek.. rasa sayang ya da.. p bukan sebagai someone yang mek dambakan untuk always da ngan mek.. coz, mek mok tegaskan yang hati mek sekarang just milik, MR RAZI JOHARI.. :)




camtk cita nya tek..


him: ngew, mlai mei nuing britah kan ow.. jiak kha?

me:  jiak mak.. kan tha?

him: nah la cdun mak.. dah nuan gerek tan..

me:  yuk.. n kau terlalu bahagia lian ih..

him: kan atang sayang dun kha ngew?mei sayang kau gik?

me:  yuk.. kau atang2 sayang dun.. pelu kha kau sayang kan?

him: mesti kan nudai mei? kan mei akan penah keban mibat sayang kan ngan kau.. mustahil kan keban meliluk kau..

me:  sabai kau fikir cdun gak.. p bila razi hadir wang hidup kau.. kau keban mibat smuah dun..                                                                                                     sampai bila kau bak sayang ngan nawan yang mei penah hargai kau.. yuk, kau dah lupakan kan.. 
him: kan dah liluk kenangan tuah? 8tahun, ngew..
me:  nudai la mun kau dah liluk smuah dun.. p meow.. kau dah start hidup baru.. kau sayang razi.. nak kacau kau gik.. tuah nuan hidup masing2..

him: ngew..

me:  kau bahagia bila kan bahagia, kau harap kan cdun gak.. kan just masa lalu kau, meow..

him: sorry..

me:  dah la.. assalam..




erm.. mek sik tauk cne datangnya kekuatan mek untuk padah camya ngan nya.. tanpa setitis air mata pun.. sebab ya, bila klaka ngan razi awal pagi tek.. mek boleh nangis denga sora nya.. sebab mek terlalu takut kehilangan nya.. mek moody jak sepanjang ari marek.. kenak pelu nya datang gik, lepas mek dah serahkan hati mek kat razi.. mek dah sik mengharap kat nya.. mek mok razi jak.. cukuplah selama tk mek kunci hati mek k nya.. mek sikpat sayang orang sepenuh hati sebab nya.. p bukan sekarang.. sekarang mek sayang razi, bukan nya.. memang bulak la bila mek dah lupakan nya.. memang mek sik lupak.. p nya sekadar kenangan lama.. masa lalu mek.. past is past, kan? hmm.. meow, semoga bahagia.. kau bahagia lian ih.. dengan kehadiran razi yang sayang kau.. yang trimak kau seadanya.. tolong, jangan pernah tagih kasih kau gik.. kau sayang razi.. n mei akan berpaling gik.. razi, thanks sebab hadir lam hidup yang.. love u so much.. :)

0 words from korang...: