BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 2 June 2011

|he's my bestfriend|

erm. tulis sik. tulis sik. tulis sik. memang mok tulis, tapi still terfikir pa mok d tulis. berat tk, mk tulis benda tk. huhu. so, firstly. thanks to MY BOOJARDS coz berik permission untuk terus tulis benda tk.. well, bukan senang nak dapat hubby yang memahami tk.. thanks, b.. sayang b ketat2.. :)


by the way, entry tk maybe akan polah b trasa hati.. p, its past b.. actually, i'm going to write about SOMEONE.. yup! someone special..  p b masih tetap yang teratas d hati yang, k boojards.. :P


its about my uncle, MR SHAHRUL IZHAR..
[uncle sik kesah, kan tulis nama uncle ctok? hehe..]
ok. mok start dari 1st kenal nya..
14.12.2009.. msa tengah SPM.. :)
sikkan penah mek lupak tarikh ya..
saat hadirnya seorang insan yang sentiasa bersama mek susah senang..
yup! even mek banyak nyakit hati nya, nya sik penah marah mek lamak..
mok tauk kenak, nya sayang mek kot..[prasan alu jk]
mek kan NIECE nya yang paling naughty, so nya kena sabar la kan?
hehe.. sekadar gurauan k uncle..
demi menjaga hati my boojards, mek sikkan mengimbau pa yang dah lepas..
PAST IS PAST kan?
sharole, 
nya someone special yang hadir panah hadir lam hidup mek..
mek sik penah nyesal kenal nya..
even mek dah terlalu banyak nyakit hati nya, nya always da d sisi mek..
yalah SAHABAT SEJATI namanya..
jarang mok jumpa ex boyfriend kita, dapat jadi bestfriend kita, kan?
p mek beruntung sebab da nya..
mek sayang nya..[as a friend, b..]
sebab, nya sik penah tinggalkan mek..
lam banyak2 kawan mek, nya suka berterus terang mun mek polah salah..
kata2 nya kadang nyakitkan hati, tapi kata2 nya ya betol..
so, mok sik mok, mek trimak jak la..
bila mek da masalah, nya always da..
p bila nya da masalah, mek sik dapat tolong nya..
jaik kan mek? hmm..


nya pandey, bait, manjak, sensitif bha kdang2, n cute la yang pasti..[korean looks bha..]


masa mek trasa hati nan MY BOOJARDS, nya marah mek..


nya padah, mek sik faham hati laki..
nya suruh mek jaga Razi bait2..
bait kan nya?
nya terlalu bait ngan mek..
mek kadang2 sdeyh..
yalah, mek dah bahagia nan Razi, tapi nya..
mek always doakan nya akan jumpa girl yang bait gilak..
sama macam nya wak..
mek mok cakap kat nya, thanks sebab jadi kawan mek susah senang..
even masa kita dah berlalu, tapi PERSAHABATAN kita sik akan pernah berakhir.. :)
uncle, kita kawan selamanya..
hadirnya seorang sahabat cam tak, sik akan penah polah mek nyesal..
tak mengajar mek erti persahabatan yang sebenar..
mek respect nan tak..
mek always doakan tak lam pelajaran n hidup..
jangan mudah give up, uncle..
bak kata ktk, hidup memang da turun naitnya..
mun tak sikda kawan mok share, cita kat mek..
mek always da ngan tak..
THAT'S WHAT FRIENDS FOR, RIGHT?
BE TOGETHER NO MATTER WHAT HAPPEN..
FRIENDSHIP NEVER  LASTING.. :)




k, endingnya.. mek mok mintak maaf kat MR RAZI andai da kata2 yang polah b trasa. thanks wak sebab dengar yang nangis malam ya. maafkan yang, b. mesti ya 1st time b denga gerek b nangis tegal laki lain, kan? huhu. i'm really bad at all.. i'm sorry, b.. yang harap, b trimak yang seadanya.. tegur yang mun yang da salah.. sejujurnya, just b sorang jak lam hati yang nektk.. yang janji, yang akan cuba jadi yang terbaik k, b.. sayang b ketat2.. sorry again.. 





6 words from korang...:

SHAHRUL IZHAR ABDUL RAHIM said...

hope ur relationship with Mr. Boojard~~ is always happily ever after.. thanxs 4 this kind of post.. i'll appreciate that.. past is past ok.. :) Thanxs 4 keeping me as ur bestfrends... friends is friends right?? what friends stand 4 if its all about Helping each other??right??..i hope u 4give me cause of my big mistake..ok..thats All.. hope u and ur Mr Boojard happy 2gether2,,hihi :P

Mrs. Razi said...

thanks uncle.. u never did any mistakes, so, there are nothing to forgive.. yeah! thanks for giving me chance to have u as my friend again.. pray for my happiness with my boojards.. i hope u will meet someone that can appreciate ur love.. friendship will never lasting, right? :)

SHAHRUL IZHAR ABDUL RAHIM said...

ok..frens 4eva~~~

Mrs. Razi said...

thanks.. frenz4eva.. ssh sng sma.. boh main pendam sorg.. pa guna kwn, kan? :)

Anonymous said...

thanx.^_^

Mrs. Razi said...

ur welcome.. :)