BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 31 March 2012

::hari tanjung manis 2012::

assalamualaikum~
hyep dears!

pe kaba..? jum story sal 'hari tanjung manis 2012'.. actually its supposed to be an exciting day.. tapi hampeh! err~ aku sangat2 la tak berpuas hati dengan aturcara arinie..ok, camnie.. awal2 pagi lagi, we as belia n pbb get ready la to tanjung manis.. dalam kol7 pagi.. waa! i wake up so early n its make me feel really angry now.. haha~

aturcara majlis supposed to start dalam kol7.30 with ketibaan peserta.. then kol8 above la ketibaan yang berhormat.. orang2 besar n so on.. so, awal pagi, prepared breakfast according to kampung.. sambil2 tue de senam aerobik..[dalam 20orang je yang join aerobik..] then, makan punya makan sambil denga persembahan nyanyian dengan lagu yang ntah pape..

then, area kol9, they proceed to master chef.. still orang2 besar tak sampai agi.. sambil that, they buat demontrasi helicopter n kapal terbang remote control..[ayat aku cam merapu..err~] tunggu punya tunggu.. nak d jadikan cerita, ari ni matahari membakar dengan suhu yang agak tinggi..[even tak sepanas api neraka.. tapi cukup panas untuk memanaskan hati..]

you all nak tau tak skarang kol brape..? kol11 lebih.. n still that orang2 besar yang janji nak datang kol8 lebih tue, tak nampak bayang.. aku dah start bising.. ye la.. buhsan kot.. they all stop activity n just duduk, mrayau2 cam orang giler tunggu orang2 besar.. dah la panas, perut lak lapar.. maklumlah.. dah tengah hari an..

so, orang2 besar yang tersangat la besar ni sampai gak lam kol12.. aku dah start mood ok dah.. sebab aku ingatkan, dyorang nak teruskan program.. but sh**.. orang2 nie takde perikemanusiaan langsung.. dah la datang lambat.. bagi ucapan punya la panjang.. macam takde wat salah plak..[maklum la, orang besar katakan..]

then, di atas sebab ang sangat2 munasabah.. aku pun jadi hulk kat situ.. haha.. dah la berpeluh2.. kene panas.. lapar plak tu.. rse cam nak g cekik je dyorang tu.. tue la masalah orang2 besar kte.. tak pandai nak tepati janji.. cakap tak serupa bikin!

so, aku balik.. n tdow.. haha.. taknak mbik tau dah pe yang jadi at situ.. so annoying la dyorang nih.. aku tak makan pun tadi.. aku taktau apesal aku tulis sume.. just satu, wak sape2 yang nak jadi 'orang besar' tue, fikirlah untuk orang lain.. jangan sekfish.. jangan menyusahkan orang bawahan.. ok..?

haha! penat bebel.. sakit jari aku menaip.. so, that's all.. aku kate, hari tanjung manis 2012 ni, zero.. nie just pe yang aku rse.. orang lain, aku taktau.. tataa~

Wednesday, 28 March 2012

::28thmarch2012::

assalamualaikum~
hyep sayang!
lame tak singgah sini..
rindu la plak..
ok, now..
alreadfy end of march..
aku rse aku ade update story aritu..
tapi, rupe2nye kat dalam diary je..
haha~
so, nak citer ni..
arinie, genap 7months aku nan dye..
kalo tengok dayspaith tue, memang lain cket..
aku asyik gadoh je nan dye..
puncanye, mestilah aku..
haha~
honestly, aku dah tawar hati nan dye..
aku taktau nape..
aku rse cam nak hidup single je..
tapi, aku tak sanggup kehilangan dye..
aku sayang dye..
tapi aku tau..
aku takleh berharap pada benda yang tak pasti..
7years..
mampu ke aku bertahan..?
kalau dye, mungkin mampu..
tapi aku..?
aku takut..
takut melukai or terluka..
tapi aku percaya, dye takkan pernah lukakan aku..
sebab tue aku sayang dye..
aritu, dye tanye aku..
aku de orang lain tak..
jawapan aku tetap takde..
sebab aku memang ade dye je..
aku pun taktau macam mne aku boleh bertahan nan dye..
mse dye datang jumpa mama aritue..
mama pun ade cakap..
jangan lukakan hati dye..
mama restu hubungan aku n dye..
grandparents aku pun tak kesah..
masalah skarang just aku..
aku masih terlalu takut..
huhu~
yeah! i dunno nak story pe da..
srabut..
biar la hidup aku, jadi rahsia aku je.. ^_^