BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 28 October 2011

:: FINAL EXAM ::

hyep dears..
weyh, aku dah final exam tok semIII dorh..
tak sangke.. haha..
dah lepas 3 paper dah..
semalam 1st paper, islamic ethics..
pagi tadi 2 paper..
child development n learning..
alhamdulillah..
stakat ni, sume boleh jawab..
tadi tengok carry marks..
skali lagi, alhamdulillah..
syukur sangat sebab sume above 50..
so, insyaallah..
ade harapan dean list lagi sem ni..
doaka aku ea.. ^_^
so, skarang aku ade 2 paper lagi..
ari slase n rabu ni..
wish me gud luck k.. 
thanks dears.. 
huhu..
pe lagi ea??
aaa..
otak aku dah kat umah..
tak sabar nak jumpe orang tersayang..
hehe..
dah lame tak jumpe..
rindu..
erm..
malam nanti ar aku sambung citer..
mau mandi n layan jiwang jap..
papai dears~
mauhxmuahxmuahx!

Wednesday, 26 October 2011

..hyep dears..

hyep dears..
dah taktau nak letak tajuk pe..
hee.. ^_^
btw, dah lame aku xconteng cni an?
aku keMALASan nak update cte..
terlalu banyak yang kene simpan sendiri..
huhu.. :(
well, hidup aku rse nye OK kot..
rahsie.. rahsie..
aku taktau nape aku takleh nak share dah skarang..
biar la an..
aku dah balik ke pranga ame..
pendam je.. =.='
so lepas ni, maybe blog aku akan berhabuk la jawabnye.. :(
k,la..
btw, esok start final exam sem ni..
so, aku nak study..
wish me luck k dears..
love you all, dears.. ^_^

Friday, 14 October 2011

:: mengimbau kembali -0810201109102011- ::

hyep dears!


mek mok mengimbau kenangan tk.. hee.. kenangan la, coz mek TERlupak mok update riya.. well, banyak ilak benda lam palak otak mek tk.. pey ari2 kenak migrain.. huhu.. so, cta tk lam a weeks wak la.. its a one of a best moment yang jadi lam hidup mek ahe2 tk.. so, 1stly thank to NUR NADHIRAH n MUHAMMAD SYAHIR coz ajak me n NOR FAIRUZ malam ya..


actually, dalam keadan mek yang mood sik menentu tk, susah mok polah mek tenang.. huhu.. n cadangan kak ira n syahir yang ajak mekduak fairuz join naek genting kol2 pagi ya.. sangat2lah menenangkan fikiran mek.. camtk citanya.. malam jumaat ya, suma orang kua kecuali mek n izaty.. sebab mood aku kureng malam ya.. malam ya mek moody wak nan my chenta.. yalah, mek sik kua sebab mok teman nya.. kebetulan fon low bat.. mun kua, kan sikpat msg.. so, mek prefer sik kua.. alih2, nya gik sikpat msg.. memang mek hot malam ya.. huhu..


dah dekat kol12 malam ya, fairuz call.. nya padah kak ira n syahir ajak nait genting.. nya madah, mun mek ekot, nya ekot.. mek tanyak nya.. nya padah, cam mok pegi.. so, mek pun siap.. n kak ira n syahir datang mbik.. mekorang lepak kedey makan jap, sementara nunggu fairuz balit.. coz nya g date nan megat malam ya.. tunggu punya tunggu, da la lam kol1 lebih nya sampey.. lepas mekorang staright gerak nait.. mek lupak mok beli chewing k ngilang mabok.. but syukur la, pandey sik mabok ndah riya..


erm.. cam yang suma orang tauk, jalan naet genting ya cam ular.. n for ur information, aku naet ya just k baju lengan pendek nipis.. lengan ya, boleh padah sleveless dah.. aku bertahan sampey puncak ya, SIK pake sweater.. [pandey AKU ndah..sory..] mek bertahan pey atas sik bersweater.. syahir pun bertahan wak.. p nya dah ngadu sejok dah.. mek pu sik tauk pa yang polah mek panas hati pey mek tahan kenak sejok ya.. 


masa nait ya, lam kol2 gia.. da la lam sejam lebih wak kat atas.. lepak2.. kat cya, mek tiba2 sayu ati.. teringat meow.. p yalah.. mek berjaya tangkis aek mata mek.. sebab hati mek dah sikda gik kat nya.. nektok.. mek fully taken by eein..tempat tinggi, sejok camya nang nyimpan kenangan.. hmm.. ok stop yang sdeyh2.. lepas ya, lam kol4 lebih ya mekorang turun.. masa turun ya best.. sebab syahir drift. haha.. p yalah, trauma xcden riya lom ilang gik.. puas juak mek jerit, mun nya terlalu laju.. huhu..


dah kat bawah ya, mekorang trus g cemerlang height.. best.. nampak cgek side of bandar kl.. p masa nak nait ya seram juak.. coz da lampu ang attack orang datang ya.. seram2 pun best wak.. kacak.. nampak banyak lampu.. ingatkan mok stay d cya pey matahari terbit.. p ya bukanlah side sunrise.. hee.. then lepas ya mekorang turun n balit.. sampey depan hostel lam kol5 lebih gia..


huh! semput dah naip.. hee.. depan hostel ya, nampak mai, fie n fiza.. tercanguk2 depan ya.. sikpat masok.. dah lamak nunggu, mekorang pun blah g titiwangsa.. so, mekorang g titiwamgsa ya just parking keta n tdo.. bangun2 dah kol9.30 dah.. mekorang anta syahir g bukit lela.. then balit hostel.. balit ya, mandik2 n siap.. lam kol11.45 gia, mekorang g mbik syahir..


first ya, mekorang g makan nasi ayam kat greenwood.. then g kolej jap.. ingat mok mbik kak shida.. p nya sikmok ekot.. lepas pusing2 area cya.. mekorang pun g taman layanglayang.. best.. suma benda d maen mekorang.. hehe.. da gamba.. p klak2 la upload.. lamak juak d cya.. dah lepak2 cya, syahir nta mekorang balit.. nya duak sambung jalan.. sampey2 ya, mek texting nan eeiin pey tertidow..


start part yang little mek sik suka n mok lupak.. bangun mek dari tdo ya, mek bukak fb.. bukak2 mek terkejut da inbox dari sorang girl.. pdah yang eeinn ya gerek nya.. alu pucat badan mek.. mek text eeinn.. nya sik mok komen pa2.. mek terfikir dah mok brundur.. yalah mek kan.. mok tengok orang yang mek sayang bahagia.. even mek pelu terluka.. lepas maghrib ya mek trus kua.. mek tinggalkan semua fon mek.. mek kua sik bawak ic pun..


kat ctok, mek mok mintak maaf nan member2 mek sebab dah polah mek bingong.. p nang mek hilang arah malam ya.. mek g sogo.. mbik ktm.. g seremban.. patah balit nilai.. brujan kejap.. nang cam orang gila.. basah2 ya, mek balik ke tasik selatan.. mbik lrt g bandaraya.. n mbik teksi g oztel.. sampey oztel lam kol12 lebih.. kenak marah nan cdak.. p ne nak molah.. nang mek lemah gilak..


btapa sayangnya mek nan eeinn ya, pey oztel.. mek trus call nya.. sedangkan nya dah hancurkan hati mek.. dalam fikkiran mek, maybe ya balasan mek lukakan hatinya dolok.. hmm.. p yang lebih polah mek terkejut bila nya n gurl ya lebih awal dari mek.. n skali gik lam hidup mek.. mek d padah PERAMPAS.. word yang paling mek takut.. mek inbox mpuan.. padah mek snaggup lepaskan cdak duak.. p mpuan ya nekad mok tinggalkan eeinn..


mek sik tauk mok polah pa.. mek just bleh nangis jak.. saat ya, mek just fkir.. mek akan kehilangan eeinn.. btapa takutnya mek masa ya.. btw, pey saat tk eeinn masih da nan mek.. thanks God.. mek sik akan penah tinggalkan nya melainkan nya yang tinggalkan mek.. ya janji mek..  mek sayang nya.. ilovehimsomuch.. mun bukan mek bahagia nya, mek akan redha.. mek just mok tengok nya bahagia..


p/s: deng, tanga tk lincah jak naep.. sorry.. btw, don't ever forget.. iloveyousomuch..

Wednesday, 12 October 2011

:: crita lagi ::

hyep dears! ^_^


trase cam lame plak tak update blog.. huhu.. takde idea nak merapu.. huhu.. ari ni dapat mood cket.. hee.. prasan tak tarikh ari ahad ritu.. 091011.. lawa kan? hehe.. nyesal lak tak tunang aritu.. :p gatal tol aku nih.. tak menyabo nak kawen.. blajo pun tak abes gi.. huhu..


macam2 dah berlaku babe.. huhu.. tapi aku takmau ar cte.. biar ar jadi history aku.. and first time lam hidup aku, aku pengsan sebab bende camtu.. huhu.. i dunno why.. huhu.. takmau ar cite.. takmau ingat sume tu.. aku juz harap, sume tu takkan jadi or brulang dah.. aku sayang dye..


erm.. taktau dah nak tulis pe.. aku juz nak cakap, aku sayang dye..aku cinta dye.. aku kasih dye.. aku rindu dye.. dye je.. aku harap dye tau, btape aku perlukan dye dalam hidup aku.. tapi, aku rela melangkah kalau aku bukan kebahagiaan dye.. bahagia dye, bahagia aku gak..


n lastly, buat gurl tu.. aku mintak maaf banyak2.. tak pernah terniat dalam hati aku untuk rampas kebahagiaan orang lain.. sebab aku penah rase bile kebahagiaan kte dirampas.. aku harap, takkan de dendam dalam hati dye.. n aku doakan dye akan jumpe kebahagiaan tu nanti.. 


buat kehidupan aku..
aku harap bahagia ni akan kekal berpanjangan.. kalau boleh, sampai akhir hayat aku.. aku harap, dye akan selalu ade d sisi aku.. aku harap, satu hari nanti, dye akan jadi kekasih halal aku.. aku hanya mampu berdoa.. Allah tahu ape yang terbaik untuk hambaNya.. kte juz mampu merancang.. moga Allah perkenankan doa aku..


erm.. macam pegi tempat lain je ayat aku nih.. so, before aku nangis lagi.. baek aku berundur.. de mase, aku singgah lagi.. melakarkan coretan hari2ku kat sini.. doakan kehidupan aku lebih baek ea pasni.. aku always doakan korang..


buat kekasih hatiku, muhd nurmal fatihin..
thanks so much sebab masih ada d sisi sayang sampey ari tk.. sayang harap, kasih kita akan berkekalan sampey ke akad.. doa sayang sentiasa mengiringi hari2 kita.. thanks wak sebab bahagiakan sayang.. sayang bersyukur sebab masih ada deng lepas apa yang terjadi.. sayang akan selalu cuba untuk jadi yang terbaik k deng.. iloveoyousomuch..

Wednesday, 5 October 2011

::diz few days::

hyep dears~
dah lame tak dok mrapu cni kan?
hehe..
little bit busy kot..
taktau ar busy ngan pe..
nak kate study, i don't think i'm ready for this coming fnal exam..
erm..
final dah dekat..
otak aku takde ar ingat exam tuh..
otak aku ingat cuti je..
i miss him..
kalau ar aku boleh terbang, i gonna fly towards him..
aku taktau nape aku rase lain je skarang..
now, rasenye my life dah going smooth cam bese..
just, aku nye health ar trok cket..
asyik sakit kepale..[stress kalah menteri..hee..]
makan nasi, memang takde ar..
tak lalu langsung..
ntah la nape..
takut GEMUK kot..
haha..
tapi, macam mustahil je an?
slame ni, makan banyak pun tak gemok2 gak..
huhu..
maybe aku nak tinggal tulang je kot..
hee.. :P
ok..
nak mrapu pe ek?
kepale aku berat dorh..
cam nak pecah pun de..
erm, sok de 2 kuiz..
satu haprak pun aku taktau..
advanced english tu, boleh ar aku consider..
curriculum ni??
mampos gue..
ok stop!
takmau cite bende yang wat tension kepale otak..
meh cni..
gue nak cite pasal bende best plak.. :)
cam bese, before aku ending kan entry nih.
mesti aku nak update sal chenta aku..
hee..
as usual..
everynyte, before titow..
aku mesti nak cakap nan dye..
kalo tak, forsure bangun tersangat awal n looking to his picture..
he makes me in love with him..
argh!!!
wanna c him..
eeii..
even dye totally different from others, aku tetap comfortable..
loveyou, chenta.. 
ok, takmau cte banyak2 sal dye..
nanti aku rindu..
huhu..
time, please running faster for me..
i really wanna meet my dear.. 
hmm..
diz month maybe last month aku dok hostel..
nak pindah umah with my gurlz..
before cuti sem, we gonna move..
so, bubye kehidupan berperaturan.. :P
aku tau, pasni..
hidup aku akan alami banyak perubahan..
sedar tak sedar, aku dah besar, kan?
next year dah 20yrs..
wah! dah besar.. [besar la sangat..]
prangai aku still tak brubah, kan?
aku harap, cuti ni akan jadikan aku someone yang lebih matang..
ape yang jadi nan my life skarang pun, banyak wat aku berfikir..
tapi, aku taktau nape aku still tak wat pape..
hope, aku takkan terlambat untuk buat something yang paling bermakna dalam hidup aku..
mama, iloveyousomuch!
ok, before aku tears, better stop..
hehe..
nak story sal pe lagi ek?
erm, cukup ar kot..
lain kali, aku mrapu ar lagi..
macam panjang je entry kali ni, kan?
well, jari2 tengah rancak menari.. :P
haha..
so, get ur happiness..
hidup just skali, jangan biarkan hidup korang musnah sebab masalah..
just smile cam aku..
masalah akan berlalu..
sebab takde masalah yang takde penyelesaian..
trust me..
iloveyou!

Saturday, 1 October 2011

singgah saja

hyep! what's up dear?

hehe~
no new idea actually..
but, really bored..
i dunno what i wanna do..
so, lets i talk here. :)
no one accompany me..
so sad, kan?
it's ok..
my chenta is bz..
my abang also bz..
i'm de only 1 dat dun bz..
today, i'm in mood 2 study..
hee~
surprise??
haha..
final exam is just around de corner..
so, i need to b NERD now..
haha..
juz wait n c..
wat gonna b..
ok..
chowchinchaw..
wanna read my books..
^_^