BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 5 October 2011

::diz few days::

hyep dears~
dah lame tak dok mrapu cni kan?
hehe..
little bit busy kot..
taktau ar busy ngan pe..
nak kate study, i don't think i'm ready for this coming fnal exam..
erm..
final dah dekat..
otak aku takde ar ingat exam tuh..
otak aku ingat cuti je..
i miss him..
kalau ar aku boleh terbang, i gonna fly towards him..
aku taktau nape aku rase lain je skarang..
now, rasenye my life dah going smooth cam bese..
just, aku nye health ar trok cket..
asyik sakit kepale..[stress kalah menteri..hee..]
makan nasi, memang takde ar..
tak lalu langsung..
ntah la nape..
takut GEMUK kot..
haha..
tapi, macam mustahil je an?
slame ni, makan banyak pun tak gemok2 gak..
huhu..
maybe aku nak tinggal tulang je kot..
hee.. :P
ok..
nak mrapu pe ek?
kepale aku berat dorh..
cam nak pecah pun de..
erm, sok de 2 kuiz..
satu haprak pun aku taktau..
advanced english tu, boleh ar aku consider..
curriculum ni??
mampos gue..
ok stop!
takmau cite bende yang wat tension kepale otak..
meh cni..
gue nak cite pasal bende best plak.. :)
cam bese, before aku ending kan entry nih.
mesti aku nak update sal chenta aku..
hee..
as usual..
everynyte, before titow..
aku mesti nak cakap nan dye..
kalo tak, forsure bangun tersangat awal n looking to his picture..
he makes me in love with him..
argh!!!
wanna c him..
eeii..
even dye totally different from others, aku tetap comfortable..
loveyou, chenta.. 
ok, takmau cte banyak2 sal dye..
nanti aku rindu..
huhu..
time, please running faster for me..
i really wanna meet my dear.. 
hmm..
diz month maybe last month aku dok hostel..
nak pindah umah with my gurlz..
before cuti sem, we gonna move..
so, bubye kehidupan berperaturan.. :P
aku tau, pasni..
hidup aku akan alami banyak perubahan..
sedar tak sedar, aku dah besar, kan?
next year dah 20yrs..
wah! dah besar.. [besar la sangat..]
prangai aku still tak brubah, kan?
aku harap, cuti ni akan jadikan aku someone yang lebih matang..
ape yang jadi nan my life skarang pun, banyak wat aku berfikir..
tapi, aku taktau nape aku still tak wat pape..
hope, aku takkan terlambat untuk buat something yang paling bermakna dalam hidup aku..
mama, iloveyousomuch!
ok, before aku tears, better stop..
hehe..
nak story sal pe lagi ek?
erm, cukup ar kot..
lain kali, aku mrapu ar lagi..
macam panjang je entry kali ni, kan?
well, jari2 tengah rancak menari.. :P
haha..
so, get ur happiness..
hidup just skali, jangan biarkan hidup korang musnah sebab masalah..
just smile cam aku..
masalah akan berlalu..
sebab takde masalah yang takde penyelesaian..
trust me..
iloveyou!

0 words from korang...: