BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 12 October 2011

:: crita lagi ::

hyep dears! ^_^


trase cam lame plak tak update blog.. huhu.. takde idea nak merapu.. huhu.. ari ni dapat mood cket.. hee.. prasan tak tarikh ari ahad ritu.. 091011.. lawa kan? hehe.. nyesal lak tak tunang aritu.. :p gatal tol aku nih.. tak menyabo nak kawen.. blajo pun tak abes gi.. huhu..


macam2 dah berlaku babe.. huhu.. tapi aku takmau ar cte.. biar ar jadi history aku.. and first time lam hidup aku, aku pengsan sebab bende camtu.. huhu.. i dunno why.. huhu.. takmau ar cite.. takmau ingat sume tu.. aku juz harap, sume tu takkan jadi or brulang dah.. aku sayang dye..


erm.. taktau dah nak tulis pe.. aku juz nak cakap, aku sayang dye..aku cinta dye.. aku kasih dye.. aku rindu dye.. dye je.. aku harap dye tau, btape aku perlukan dye dalam hidup aku.. tapi, aku rela melangkah kalau aku bukan kebahagiaan dye.. bahagia dye, bahagia aku gak..


n lastly, buat gurl tu.. aku mintak maaf banyak2.. tak pernah terniat dalam hati aku untuk rampas kebahagiaan orang lain.. sebab aku penah rase bile kebahagiaan kte dirampas.. aku harap, takkan de dendam dalam hati dye.. n aku doakan dye akan jumpe kebahagiaan tu nanti.. 


buat kehidupan aku..
aku harap bahagia ni akan kekal berpanjangan.. kalau boleh, sampai akhir hayat aku.. aku harap, dye akan selalu ade d sisi aku.. aku harap, satu hari nanti, dye akan jadi kekasih halal aku.. aku hanya mampu berdoa.. Allah tahu ape yang terbaik untuk hambaNya.. kte juz mampu merancang.. moga Allah perkenankan doa aku..


erm.. macam pegi tempat lain je ayat aku nih.. so, before aku nangis lagi.. baek aku berundur.. de mase, aku singgah lagi.. melakarkan coretan hari2ku kat sini.. doakan kehidupan aku lebih baek ea pasni.. aku always doakan korang..


buat kekasih hatiku, muhd nurmal fatihin..
thanks so much sebab masih ada d sisi sayang sampey ari tk.. sayang harap, kasih kita akan berkekalan sampey ke akad.. doa sayang sentiasa mengiringi hari2 kita.. thanks wak sebab bahagiakan sayang.. sayang bersyukur sebab masih ada deng lepas apa yang terjadi.. sayang akan selalu cuba untuk jadi yang terbaik k deng.. iloveoyousomuch..

0 words from korang...: