BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 27 June 2011

i don't love you

ok!
i just nak tegaskan yang hati ni memang kat razi..
tolonglah..
argh!! 
aku dah taknak yang lain..
yup! salah aku sebab wish congrates kat kau..
tapi aku nak wish tu je..
bukan bermaksud lain..
aku betolbetol dah tak sayang kau la..
tipu! aku still sayang kau..
tapi sayang sebagai seorang kawan..
tak lebih dan takkan lebih dah..
8tahun tu dah cukup banyak bagi aku pengajaran..
bagi aku pluang untuk truskan kehidupan aku tanpa kau..
faham la weh..
err~
ok b.. aku salah..
tapi aku takde niat nak patah balik or whatever la..
aku just nak wish congrates je
that's all..
aku sayang RAZI je..
just RAZI..
RAZI, RAZI, RAZI je..
ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 words from korang...: