BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 2 June 2011

birthday my boojards

this entry dedicated to my soul...MR RAZI JOHARI..i love you so much, b..

HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO MR RAZI,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...

B, happy birthday. sorry yang sik wish kat b pun. huhu. yang tauk, b akan baca blog yang. b kan setia nan geng merapu tk. b, yang harap b dapat pa yang b mok lam hidup. yang harap b always happy. always smile. b, d hari tua b tk wak, yang mok mintak maaf sebab sikpat da d sisi b. sikpa. yang penting, yang ingat, nak? b, sorry for not calling you on your birthday. siap yang off fon gik ya. ntah la. yang rasa terkilan li, sebab sik dapat da ngan b. b, sorry polah b camtk time birthday b. b, yang just mok b tauk. yang bena2 sayang b. da cgek jak hadiah yang k b. hati yang. jaga bait2 k b. jangan b buang hati yang ya. b pun dah tengok, kan. betapa banyaknya tampal d hati ya. jangan tambah gik tampal2 ya. b, bak kata black. cgek jak dah cukup k adiah b. mok tauk pa ya? 'I LOVE YOU'. p, ari2 yang padah nak? erm. lak la yang carik adiah lain. p sorry la. yang lambat. kita kan jauh. JAUH D MATA, DEKAT D HATI, kan? k, la b. happy birthday. love you so much. muahxmuahxmuahxmuahx! sayang b ketat2. opss lupak!  baby padah, PAPA! HAPPY BIRTHDAY! DAH TUA DAH PAPA EYH! :)

0 words from korang...: