BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 3 June 2011

aku.memang.jahat.

  • aku budak jahat..
  • aku tak matang..
  • aku slalu sakitkan hati orang..
  • aku slalu buat orang kecewa..
  • aku tak pernah nak jage hati orang..
  • aku slalu pentingkan diri aku..
  • aku tak pernah nak faham perasaan orang..
  • aku slalu buat orang fed up ngan aku..
  • prangai aku slalu wat orang hot je ngan aku..
  • aku budak nakal..
  • aku tak penah nak denga nasihat orang..
  • aku slalu lukakan hati orang..
  • aku jahat. jahat. jahat.
yup! itu aku, kan?? huh. aku tau tu.. sorry sebab tak pernah nak brubah.. kalo korang nyesal kenal aku, aku mintak maaf.. aku memang takkan pernah dapat jadi perfect.. aku slalu hilang orang yang aku sayang sebab prangai aku..  kadang2, aku benci ngan diri aku.. huh! aku dah buat dye kecewa.. aku tak sanggup hilang dye.. tapi, aku slalu wat dye kecewa.. Tuhan, tolong aku.. aku sayang dye.. :(

0 words from korang...: