BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 2 June 2011

|D.U.N.I.A.K.I.T.A|

yazza! merapu time~

nak tau nape aku namekan entry ni |D.U.N.I.A.K.I.T.A|..? sebab aku nak share sal dunia aku sekarang.. dunia aku dan dia.. yup! HANYA AKU&DIA.. well, orang tengah ANGAU la katekan.. haha.. susah aku nak cakap.. hidup aku terlalu bahagia.. sangat2 bahagia ngan dia.. most of my time, memang ngan dia.. since ktorang couple, aku tak pernah kenal malam.. haha.. siang orang lain, jadi malam ktorang.. malam orang lain, jadi siang ktorang.. peduli ape ngan orang lain, kan.. asalkan ktorang BAHAGIA.. tu la dunia ktorang.. JUST AKU&DIA.. dia bahagiakan aku.. dia buat aku rasa perasaan yang tak pernah aku rase before ni.. dia wat aku gelak.. dia wat aku senyum.. everyday, ade je keje gila yang ktorang wat.. haha..macam2.. plek2.. best sangat prasaan ni..thanks kat dia sebab wat aku rasa smue ni.. aku mengharapkan hubungan ni kekal.. kekal sampai bila2.. macam aku dah lari tajuk ar.. hehe.. k, jom balik ke dunia ktorang.. dunia ktorang wat aku rase cam budak2.. wat aku rase cam orang dewasa.. wat aku rase pe yang aku tak pernah rase.. calling dari tengah malam sampai pagi.. then dia teman aku kat kelas yang membosankan tu.. abis kelas ktorang titow.. n start balik texting n calling dekat nak midnight tu.. sampai pagi balik.. hehe.. satu pengakuan dia yang aku tak dapat trima, B SIK PANDEY PUJUK MPUAN.. memang tak betol.. always dia dapat pujuk aku kalo aku merajuk.. dapat wat aku gelak bile aku sdeyh.. yup! dia faham aku.. sebab tu aku sayang dia ketat2.. haha..lagi satu, pasal baby.. haha.. baby pun nak gak masuk lam entry mama ni.. hehe.. aku pun tak tau sejak bile baby ni mainkan watak dye antara ktorang.. haha.. mama n papa.. :) ok. stop sal baby.  then, aku nak cakap yang dia tak penah marah aku.. dia always try jadi yang terbaik untuk aku.. tapi, aku tak harapkan smua tu.. aku just harap dia ikhlas trime aku.. aku tak tau dah nak cite ape.. DUNIA AKU&DIA, just ktorang yang tau.. k, nak tulis something.. satu perjanjian yang termeterai di HARI TUA my boojards ni.. haha.. aku tau, mesti dia dah agak aku akn tulis part ni.. haha.. WAJIB la b.. :)

SAYA, RAZI BIN JOHARI MENYAYANGI DIA, DAYANG AMILA SYUHADA BINTI AWANG SHAM..
SAYA , RAZI BIN JOHARI MENCINTAI DIA, DAYANG AMILA SYUHADA BINTI AWANG SHAM..


yup! itu aku pegang sebagai satu janji. n dengan tu, aku pun nak gak tulis aku punye janji..


SAYA, DAYANG AMILA SYUHADA BINTI AWANG SHAM MENYAYANGI DIA, RAZI BIN JOHARI..
SAYA, DAYANG AMILA SYUHADA BINTI AWANG SHAM MENCINTAI DIA, RAZI BIN JOHARI..

haha. aku betul2 sayang dia.. aku harap, semua ni bukan sementara.. di setiap akhir solat aku, aku always berdoa yang hubungan ni kekal.. aku tak sanggup nak lukakan hati dia.. n aku harap, dia pun cam tu gak.. thanks God bagi aku peluang rase smue ni.. k, la.. akan banyak entry sal ktorang.. so, stop here.. dia dah tunggu nak baca.. haha.. love you so much, b..:) 

0 words from korang...: