BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 21 June 2011

someone special :)









ni some of pictures aku nan my besties.. everywhere, everytime.. aku nan dye je.. banyak mse aku habiskan nan dye.. actually, dye lebih kepada seorang kakak for me.. beza umo ktorang 2tahun.. best kawan nan dye.. dulu ktorang takde ar rapat sangat.. aku pun tak tau ble ktorang rapat.. aku share everything nan dye.. yang best nye, dye manjakn aku.. hee.. kalo makan udang, dye mesti kopekkan.. kalo ade sayur especially KOBIS, dye gak yang makan.. kalo aku malas nak makan, dye suapkan.. kalo tengah malam aku lapar, dye yang wat kan maggie untuk aku.. wat air untuk aku.. huhu.. aku sayang dye.. kalo aku nangis, dye pun mesti nangis ngan aku.. kalo aku kopak, dye support life aku.. kalo dye kopak, aku support dye.. memang kawan baik ar.. sampaikan aku tak sanggup nak pindah umah.. sebab aku tau, takkan ade yang sanggup layan krenah aku cam dye.. yang sanggup manjakan aku cam dye.. nanti aku rindu dye.. so, at last.. aku tak pindah pun.. huhu.. well, she's my bestfriend n also my sister.. her name is NUR NADHIRAH HUSSEIN.. sayang kak ira ketat2.. :)

0 words from korang...: