BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 23 May 2011

MAY 2011

hye babe..
jom merapu pasal MAY 2011..
ok, 1stly aku nak cakap yang aku tengah sakit kepala..
takde ar sakit sangat..just a little bit..
so, aku masih boleh mengupdate ape yang aku rase pagi ni..
bulan MAY tahun ni, agak kureng ar bagi aku..
macam2 bende jadi..
bende yang kurang baik ar..
aku pun musykil ar..
yang jadi kat aku pun macam2..
dompet aku lesap dengan duit n kad2 bank aku..
lesap sekaligus tau..
memang licin ar..
n itu menyebabkan aku tersangat la kopak bulan ni..
buat kali pertamanye aku btol2 rase susah..
sampai nak makan pun aku takde sen..
then, dari status fb aku, bulan nih ramai giler yang break up..
erk~ aku tak faham nape..
then, member2 aku pown smue sesak..
ntah le malang pe yang datang..
n yang sadisnye lagi untuk aku yang tak mbik ptptn..
kolej baru kluarkan yuran semester nih..
dah nak abis plak tu, bru nak bagitau..
hangin je aku dibuatnye..
so, yang menambahkan lagi kepelikan bulan MAY 2011 nih..
AKU CARI KERJA..
pelik tak??hehe..
well, aku tak larat nak merapu..
nanto kte ngerepak lebih panjang ye.. :)

0400am23052011 kat bilik aku yang comel d asrama puteri kolej islam antarabangsa batu4 jalan gombak kuala lumpur aras dua bilik t2b. :)

0 words from korang...: