BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 8 May 2011

kEnAnGaN tErInDaH :)

wah..pagi2 dah aku nak merapu..well, nak abadikan kat sini sebelum aku lupe pe yang jadi..haha..aku nak cte pe yang jadi few days ni..sangat happy.. :)


start cte dye mse petang jumaat ritu..hee..adowh..aku tak cte lagi dah senyum melebar nih.. :) korang nampak tak betapa 'happy'nya aku?aku memang happy sangat2 tau..sampai tiada kata yang mampu menggambarkannya..haha..jiwang lak ttbe ea..saje je..well, nak merapu je la katekan..haha..k2..sambung cte..

nak dijadikan cte, aku ni ske la kat sorang mamat nih..tak tau la sejak ble aku ske dye..tapi, yang pasti, dye orang SARAWAK tau..haha..jaoh2 aku merantau pun, aku still g cari orang sane kan?nanti takde ar susah nak balik raya..haha..tengok! kan dah merapu..ttbe cakap pasal nak balik raye..study pun tak abes lagi, de hati nak kawen..ish3..alamak! aku merapu je lebih..cte nye blom..kte sambung balik..

actually, ari jumaat tu, aku bosan giler..dak2 bilik nih tinggalkan aku sorang2 kat bilik..memang bosan tahap cipan ar..aku pun, pegi ar contact sorang mamat nih..ajak jumpe..ye ar..aku rindu dye kot..tapi, aku takde ar cakap kat dye yang aku rindu dye..nak mampos??haha..dah petang dah pown..bru aku kuar..well, de plak la member aku yang menyibok nak ikut..[gurau je..tak nyibok pn kak ira n fairuz..hehe..jangan marah..]takpe, aku bawak je dyorang..tak jadi masalah kot..hehe..

ttbe rse malas nak taip..adowh..spoilt tol ar..aku cte scare ringkas je la..yang lain, biar aku nan dye je yang tau..haha..

hati bunga2 nih..so, aku gune ar kaler nih..haha..malam tu, aku overnight nan dye..spent whole night nan dye..jangan salah faham lak..ktorg tak tdo pown ea..haha..but, memang aku btol2 happy..rse macam safe je kua nan dye..rse kne sayang..kne jage..aku btol2 bahagia malam tu..even aku banyak kerenah, dye tetap layan aku..aku terharu giler..huhu..pagi tu, aku balik kol8..well, nak elakkan tande merah kat buku pak guard la katekn..haha..tapi, pagi tu memang aku rse tak nak balik..tak puas lagi spent time nan dye..aku pun ajak la dye kua lagi petang tu..sje nak tengok muke dye je actually..hehe..semalam pun jumpe dye ar kirenye..tapi btol2 tak puas..hehe..sebab pegi ramai2..then, mood aku pun tak brape nak elok semalam..tapi takpe..dapat tengok dye pun, jadi la..bukan selalu..

ending dye sad cket la..malas nak merapu panjang2..hehe..yang sad nye kat sini..aku just bertepuk sebelah tangan..hmm..dye suke member aku..dye sayang member aku..member yang aku kenal rapat plak tu..aku tau, aku salah sebab ajak dye spent time nan aku..aku jadi lagi sayang kat dye after few days nih..tapi, nak wat camne kan?rse sayang tu datang sendiri..tapi aku tak kesah..kalau dye ske member aku tu pun, aku sokong je..member aku dak baik..baik sangat2..jaoh lebih baik dari aku..aku tak kisah kalau dye nan member aku tuh..aku nak tengok dye bahagia je..aku just mampu tersenyum.. :)

sebab aku rse aku dah terlanjur cinta kat dye, aku amek keputusan untuk jaohkan diri dari dye..aku takut aku rse sakit tu lagi..sakitnye sayang insan yang tak sayang kte..yups..aku kan tabah..hehe..memang aku tangis sume ni..tapi, mungkin de hikmahnye..even aku tak dapat dye, aku still de KENANGAN TERINDAH nan dye..aku takkan lupe sampai ble2..tapi, aku still mengharapkan dye sebab..ntah la..aku pun tak tau nape..

aku pun dah datang sad plak..aiya..malas ar nak merapu dah kalo gini..baek aku sambung tdo..kalau korang nak tau sape mamat tuh..korang carik la sendirik..haha..well..aku just nak cakap..babe, i love u..haha..giwang lak aku pagi2 bute nih..haha..jatuh cinta kerana nafsu berkali2..tapi, cinta kerana Allah..cinta sejati, hanya sekali..adoyai..merapu plak aku nih..aish..

k, la..aku nak sambong tdo plak..hehe..dah penat merapu..aku baru teringat yang aku tak edit lagi blog nih nye design..lain ari la ek..nak sambong titow..penat kua nan dye, trase lagi..aku akan rindu dye..hmm..sebelum aku mule merapu balik, baik aku tido..haha..doakan aku mimpi dye ea..aku bahagia even smua tu sementara..babe, kalau kau ske kawan aku..aku happy je..sebab aku happy bile orang yang aku sayang happy.. :)




0 words from korang...: