BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 20 May 2011

i'm happy

hye babe..
jom merapu~
aku dah balik.[balik dari mne ntah.hehe.]
hehe..
ni baru aku yang akan merapu kat cni, kan..?
hepy go lucky babe.. :)
pagi nih, aku hepy sangat..
thanx to KAK AYU sebab dah wat aku tersenyum n hepy balik..
aku tak tau nape aku boleh hepy.
sedangkan, kalau nak tengok post aku before nih..
aku sepatutnye sdeyh, sebab DD is taken..
tapi, aku hepy plak..
ntah..
maybe pagi nih baru aku sedar kot..
aku just sayang dye macam ABANG aku..
then, aku terkilan sebab dye tak bagitau aku pasal bende tu..
tu je kot sebabnye..
now, ble aku dah tau..
aku dah tak rse pape..
hehe..
then, aku jadi bersemangat balik..
pagi nih gak..
aku dapat mood untuk study..
esok midterm weh..
hehe..
boleh plak aku tak tdo lagi, kan?
hehe..
takpe, esok balik exam aku boleh tdo.. :P
cgek gik..
yang polah mek happy pagi tk..
orang yang selama tk mek rsa nya bencik mek..
dah maafkan mek..
hehe..
nang happy..
tengok..
mun dolok, mek tanyak pa hikmah mek hilang DD..
sekarang mek dah dapat..
Allah kan adil.. :)
eyh..
baru prasan, excited sampai tulis pown bahase sarawak..
hehe..
keyh, nak chow..
hope hari2 sterusnye aku akan terus kuat n hepy.. :)

2 words from korang...:

ayu.azanazz's said...

syg, cheer ya.. pray 4 me too :) i love yahh~

cinta_playboy said...

hehe. always sis. bahagia slalu, k. pray 4 both of u. :)