BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 14 May 2011

14may :)

at mcD..0059am..14may2011..





datang dah nya nak mrapu..hehe..pelik tak kalo aku skarang nih kat mcD..well, aku kan budak nakal..normal la tu..hikhik..tadi aku g tengok wayang nan member2 aku..so, cam bese..aku malas nak balik..sebab dah lambat, kan..hehe..aku pun amek keputusan tuk overnight..actually tadi, ak g nan roomate aku, DIA, n meber aku lagi sorang..tapi skarang, ktorang tonggal berdua je..dia dah balik..little bit sdeyh ar..aku tak puas pun tengok dia..erm..nak wat camne kan..takpe ar.. :(

esok aku pk nak jumpe dye..tapi cam keadaan tak mengizinkan ar..sebab poket dah kering..hehe..aku tak tau nape skarang hidup aku ade dye je..ape aku wat, sume ingatkan aku kat dye..erm..aku sayang dye..dye wat aku lupe kat meow..hebat kan dye?tapi aku sedar..aku just bertepuk sebelah tangan..takpe ar..aku trime je..redha je la.. :(

apsal aku sdeyh semacam ek pagi2 ni..adeyh..touching plak..erm..ntah la babe..macam2 jadi..so, aku pun..merapu je la..esok aku cadang nak balik nilai..well..cuti 2minggu kot..sebab dah midterm..kejap je kan..hmm..masa tak akan pernah tunggu kite..kite yang kene kejar mase. :)

aku rse, cukup ar untuk pagi ni..esok2, kalo aku kat umah..sure aku boleh update blog ni slalu..hehe..chow..opss..lupe plak..tadi aku g tengok citer KONGSI..hehe..kan dah lame aku nak g tengok citer tu..tercapai gak.. :)

k, daa~

0 words from korang...: