BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 20 May 2011

crying again

hye all..
tadi aku happy sangat, kan?
terlampau happy..
tapi sekarang??
aku nangis lagi..
nangis bukan sebab sdeyh je..
sebab happy gak..
aku tak tau pe yang aku rase..
aku sdeyh sebab dye nak pegi..
tapi aku hepy gak sebab dye makin dekat nan impian dye..
tapi, nanti mesti aku rindu dye..
rindu sangat..
tapi, aku kena redha..
ini jalan hidup dye..
lagipun, dye nak gapai impian dye..
aku tak boleh halang..
just..
aku akan rasa kehilangan dye..
nanti dah takde orang nak teman aku jalan raye..
huhu..
aku akan rindu dye..
kalau aku de prob, nak nangis..
aku dah tak boleh call dye..
argh!! sdeyh nye..
erm..
aku kan kuat..
aku mesti kuat..
dah2..
aku taknak nangis..

hmm..
i really gonna miss u..
gudluck, cuz..
aku akan always doakan yang terbaik.. :)

0 words from korang...: