BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 28 August 2011

::SALAM AIDILFITRI::

Assalamualaikum..
hye all.. ari ni dah 28ramadhan.. lagi shari je lagi nak raye kan? mesti smue dah ready n tak sabar2 nak celebrate ketibaan Syawal.. huhu.. so, aku nak wish SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI la kat smue.. meh kte story psal Ramadhan n Syawal aku tahun ni...

actually, aku skarang still at Nilai.. ALONE.. huhu.. smue family uncle dah balik Sarawak.. i'm the only one that still here.. so sad, kan? huhu.. btw, its ok..  diz year, aku plan taknak balik raya memandangkan cuti yang sangat2 PANJANG.. huhu.. then, last minit aku terfikir nak balek plak.. well, aku kan.. bese la tu.. kalo tak buat keje last minit, bukan aku la tu.. huhu.. so, nak dijadikan cte.. juz tinggal tiket hari raye je.. nak taknak.. aku pun mbik je.. so, aku akan samapai umah malam raya pertama... btol2 macam orang yang mrantau jaoh.. :P

skarang, almost 2days aku sorang2 kat umah uncle ni.. takut tu ade gak.. ye ar, dah le pompuan.. sorang plak tu.. so, stiap petang.. aku akan pastikan aku kunci smua pintu n tingkap.. aku pasang smue lampu.. huhu.. abes ar bil elektrik uncle aku nait bulan ni.. sorry, uncle.. hee.. 

nak dijadikan cte.. aku dah braye start ari pertame aku sorang2 kat umah.. so, aku boleh makan sesuke hati aku, sebab takde orang.. sampai aku terlupe yang skarang ni bulan pose.. huhu.. yang agak mlampau cket ar.. smalam, mase aku g jemur baju, boleh plak aku dok makan roti bakar.. nasib baik takde orang.. nak wat camne.. aku lupe tol yang skarang orang tengah pose.. huhu..

k, story spanjang bulan pose lak.. aku banyak nangis la pose tahun ni.. huhu.. banyak pasal Razi la.. tapi sekarang, aku dah ok.. hehe.. bukan sebab aku dah dapat lupekan Razi.. tapi sebab aku dah dapat trime hakikat yang dia bukan untuk aku.. opsss... entry pasal pose.. bukan Razi.. adeyh.. aku ni memang.. pose tahun ni, aku just boleh pose 24hari je.. huhu.. sdeyh tol.. tapi nak wat cmne..  tahun ni, fully aku pose kat perantauan.. tak mrase la aku bukak pose kol6 lebih.. haha..

then, pasal chenta.. chenta ke? maybe.. few days ni, aku de kenal sorang hamba Allah ni.. he's nice.. dye baik.. aku slesa ngan dye.. aku rse masuk nan dye.. dye slalu teman aku.. aku paling ske kalo webcam nan dye.. dye slalu wat aku tersenyum.. yeah! i like that.. dye care sal aku.. even that, aku takut.. takut yang dye pun mungkin datang hanya seketika.. hmm.. kalo ingat tu, aku mesti nangis.. ntah.. aku takut d tinggalkan lagi.. aku harap, dye tak macam tu.

SENSITIF.. yup! aku jadi sensitif skarang.. maybe sebab period kot.. tapi ntah la.. aku akan kecik hati dengan bende yang kecik.. hmm.. well, aku memang macam tu dengan orang yang aku sayang.. tapi, ape yang dye buat, memang slalu je wat aku ngalir.. adowh.. nape ek? blurr sketika.. huhu.. alamak.. nyamuk kacau ar.. eeii.. k, malas nak taip.. lain kali aku sambung.. nyamuk wat aku hilang idea..

before tu, aku nak amek kesempatan ni nak mintak maaf kat sume.. mne ar tau sepanjang kenal ni, banyak salah silap o terkasar budi bicara.. harap maafkn ea.. halakan sgala pe yang perlu.. SALAM AIDILFITRI buat semua.. raya tu raya gak.. bagi yang banyak assignment tu.. jangan lupe wat ek.. hehe.. tu je kot nak bebel..

kbye~

0 words from korang...: