BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 12 September 2011

:: mula lahirnya benci ::

assalamualaikum..
salam lebaran.. :)

masih lebaran, kan?
hope everything ok..
hee..
aku nak story pasal my new life..
huhu..
RAZI..
aku dah benci dye..
kalau korang tau pe yang dye wat..
korang akan sokong aku..
dye terlalu kejam..
btw, aku dah lame hidup tanpe dye..
aku dah lama block fb dye n his gurl..
n aku dah lame tak mbik tau sal..
well, i really move on..
n kat sini, aku nak mintak maaf kat dye..
sebab aku akan langgar janji aku untuk terus sayang dye..
pe yang dye dah buat, buat aku terfikir..
dye hanya berpura..
kata2 dye skadar kata..
aku just doa dye bahagia.. 
abang, sebab dye..
adeq akan tinggalkan abang..
thanks sebab rahsiakan semua ya dari adeq..
n, ini entry terakhir sal razi..

SELAMAT TINGGAL, RAZIJOHARI~~a

0 words from korang...: