BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 24 September 2011

:: contengconteng ::

hyep! hee~

aku mau mnulis lagi ni.. hehe.. datang suda mood aku mau conteng2 blog ni.. yalah, suda ku tengok banyak habuk suda sini.. kalau tengok ku punya widget pun sudah berkurang.. malas btol aku mau 'make up' blog ni.. tapi ndak pa.. yang penting aku masih da d sini.. hehe..

mau story pa lagi ni ya? bha, cakap sabah suda.. rindu bha mau cakap gini.. tapi ndak pa la.. blom lagi da rezeki mau balik sana.. tadi aku bebel sama abang.. yalah.. jalan2 saja.. d suh keja ndak mau.. mana la mau kawen tu nanti.. makan pasir saja kali kaka iparku itu.. haha.. sory abang.. bebel2 sama kamu.. baby bosan bha.. ndak ada keja lain.. bukan nya da orang mau layan baby pun.. huu..

aku mau cakap pasal pa lagi ni? ndak mau la story sal abang tu.. mau juga aku yang sakit hati nanti.. huhu.. story pasal chentaku itu.. pun ndak mau la.. nangis lagi karang.. ndak da sapa2 mau pujuk.. aku mrajuk juga sama dia.. yalah, susah btol mau spent masa dengan dia.. weekdays buzy klas.. itu aku ndak kesah la.. ni weekend pun aku ndak boleh msg lama2 sama dia.. huh! dia ndak tau kha aku rindu btol sma dia.. adoyai!

kalau mau story ni.. memang nangis juga aku barangkali.. ndak penah lagi aku da couple macam dia ni.. ntah napa aku respect btol sama dia.. mau meragam, merengek pun aku ndak brani.. dia ni juga la yang paling ndak slalu ada sama aku.. pergi mana2 jak.. aku mesti kena tinggal.. maksud aku, ndak boleh contact bha sama dia.. yang paling aku ndak tahan.. aku ndak boleh denga sora dia lama2.. hmm.. :(

boleh kira jak bha.. brapa jam sbulan aku oncall dengan dia.. ckit jak.. sdeyh aku.. aku ndak brani mau cakap aku rindu btol mau dengan sora dia.. yalah bha.. serik juga ku kena marah sama dia.. huhu.. penah bha dulu, dia marah sama aku gara2 call ndak tau mau cakap pa.. aku just mau denga sora dia jak.. erm.. so, aku tak mau kena marah lagi.. biar la tak dapat denga pun.. biar la rindu pun.. janji dia ndak marah sama aku.. 

hurm.. pa lagi aku mau story ni.. continued la pasal chentaku tadi.. dia ni lain juga bha dari yang lain.. dia ajar aku jadi matang.. tapi, matang kha aku ni? :P ndak lagi mungkin.. hehe.. aku sayang bha sama dia.. ndak tau napa aku ndak boleh mau lama2 marah dia.. even, aku slalu trasa hati sama dia.. aku ndak boleh lama2 jauh.. mau juga aku pigi carik dia.. even aku ndak bole manja2 sama dia.. aku tetap mau ada d sisi dia.. dia lain bha dari yang lain.. aku sayang sama dia..

fatihin.. yah.. nama tu slalu da dalam hati aku.. aku paling hepy bila hp aku bunyi n nma dia yang terpapar.. mata ngantok pun jadi ndak ngantok tau.. aku terlalu ingin jadi yang terbaik buat dia.. tapi aku sedar.. aku terlalu banyak sakitkan hati dia.. yalah, aku bukan ndak faham kepenatan dia.. tapi, aku rindu dia.. aku mau juga dia layan aku.. salah aku juga, kan? aku sedar tu.. tapi, masa aku ngan dia terlalu ckit.. argh! i always miss you.. :(

panjang juga suda aku mrapu ni.. aku just mau dia tau.. aku sayang dia.. iloveyousomuch.. nanti kalau da idea.. aku conteng2 lagi ya.. mau maghrib suda ni.. hee.. tata~

p/s: deng, mun da kata2 yang molah trasa hati o terkasar.. sayang mintak maaf k.. i just want u 2 trust me.. iloveyousomuch.. 

0 words from korang...: