BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 20 September 2011

hYe~

hye all.. ^_^
dah lme aku tak singgah sini, kan?
hehe..
busy cket..
nih pun tengah siapkan assignment..
curik2 jap..
well, hidup aku tak banyak berubah..
still cam dulu..
hee..
1st, kte cte sal study ea..
now, de sebulan je lagi nak final exam..
berdebar la gak..
sem ni aku tak confident nak skor dekan..
erm..
but i'll try my best..
disappointed with my curriculum's quiz..
markah ckit giler..argh!
1st time aku dapat markah serendah tu..
but, takpe..
tu pengajaran..
skarang tengah struggle mau kejar carry marks..
so, rase nye, sal study everything still in control la..
then, cte sal weekend ari tu..
weekend ari tu g perak..
well, g umah my darling la..
cam bese, ikut kak ira baik umah kakak dye..
little bit tired coz wat open housed..
jadi tuan umah tu..
hee..
then, ari ahad tu..
ktorang tak dapat tiket..
tunggu kat stesen bas dari tengah hari..
malam  bru dapat balik..
sampai kl kol11 lebih..
sampai hostel around 0030am..
lambat, kan?
p best..
hee..
n forsure i gonna talk about my sweetheart.. ^_^
alhamdulillah..
setakat ni, hati masih bersatu..
kasih masih di hati..
yup!
aku always bahagia dengan dye..
aku just mampu berdoa Allah akan panjangkan jodoh ktorang..
doakan skali ek..
even ktorang jaoh n not being on fon all the times..
tapi aku percaya dye..
even pengalaman n nightmare tu slalu wat aku mengalirkan air mata..
aku tetap ingin percayakan dye..
n aku serahkan kepercayaan aku..
n aku berjanji, andai satu hari nanti..
skali lagi kepercayaan itu musnah..
aku takkan menyesal..
kerna, Allah slalu tahu yang terbaik..
sal mama..
mama keep asking me..
did he know about ur dream?
erm.. aku pnah bagitau..
tapi skarang..
aku yang takut..
takut nak pergi jauh dari dye..
biar la mase tentukan kat mne aku lepas ni..
dah taktau nak mrapu pe..
erm..
aku nak sambung wat assignment la..
tata~
deng, if u read this..
don't forget to read the last words..
ILOVEYOUSOMUCH! 


0 words from korang...: