BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 12 August 2011

♥ilovemysinglelife♥

hyep! ^_^
sorry uncle, tajuk entry ni kamoo punya quotes.. :P
♥ilovemysinglelife♥..
ni fav words aku sekarang..
y?
sebab aku dah selesa single..
lagi satu sebab, aku single pun tak rasa cam single..
razi always de untuk teman aku..
untuk tolong aku selesaikan pe yang menyerabutkan kepala otak aku..
huhu..
cam awal pagi tadi..
dye teman aku sampai aku tidow n tak sedar bile dye bangun..
tbe2 je dah de msg..
aku taktau pun kol brape aku letak fon..
hmm..
ntah la..
aku tak faham kenapa aku sayang dye..
aku taktau ar kalo aku boleh ubah rasa sayang aku tu..
yelah..
ktorang dah takde pape..
tapi, aku still sayang razi cam dulu..
nak kate kurang, makin sayang ade ar..
plek kan?
hmm..
aku just harap yang aku dapat redha kalo 1day nanti dye tinggalkan aku..
aku terjumpa satu doa nak panjangkan jodoh ni..
meh sama2 kte amalka.. :)


“YA Allah! Satukanlah kami sebagaimana telah Engkau satukan antara Adam dan Siti Hawa, dan sebagaimana telah Engkau satukan antara Yusuf dan Zulaikha, dan sebagaimana telah Engkau satukan antara Sayyidina Ali dan Fatimah az-Zahra, dan sebagaimana telah Engkau satukan antara Penghulu kami, nabi Muhammad, dan Khadijah al-Kubra serta Aisyah ar-Ridha”..

0 words from korang...: