BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 4 August 2011

taktau nak bagi tajuk pe

what's up! what's up! ^_^

assalamualaikum...
mau speaking rojak malam ni.. hee~
story pasal 2 person yang cheerkan hari2 aku..
meh kenal nya duak.. :)

MR.HALIF HALIMIN..

he's someone that i call 'abang'..
actually, masa first kenal..
i just know him as 'black gm'..
abang lahir, 20february1991..
kecik setahun dari RAZI..
n forsure..
i kenal abang dari RAZI..
tapi, aku start rapat nan abang after break nan RAZI..
he's the one that accompany me n give me strength to teruskan hidup..
abang slalu ada when i need him..
abang slalu padah, jangan give up nan RAZI..
satu yang aku respect sal abang..
abang sangat2 pentingkan PERSAHABATAN nya..
ya yang i can see la..
aku sik pernah meet someone yang macam abang..
sal FRIENDSHIP, nang aku respect la cdak..
lamak2 aku kenal abang, nya sik pernah marah aku..
same goes to RAZI..
that's why la aku susah gilak mok tinggalkan cdak..
i think, i've said banyak kali yang i'll leave..
tapi hati aku, berat jak mok pergi..
i know, i'll never meet a friend such as abang..
abang teman aku almost of his time..
thanks abang!
aku janji, i'll never forget you..
mau lihat siapa dia my abang?



that's my abang.. 
n i'll never wanna lost him.. :)

than, for sure i wanna write about MY ANGEL.. ^_^


MR. RAZI JOHARI..

rasanya, entry before this dah banyak story sal him kan?
huhu~
he's always be my angel..
FYI, actually, me n him dah break almost a month yang lepas..
sdeyh kan?
tapi it's ok..
we're always be together..
he'll always in my heart..
RAZI..
he's the one that i love..
yang i sik akan forget no matter what..
memang la salah, bila ilove orang yang milik orang lain..
btw, i promise myself..
i akan lepaskan RAZI just bila he lafazkan 'AKAD' kat someone..
before that, i'll always love him..
bukan sik maok redha nan perpisahan tk..
tapi, he izinkan aku untuk terus sayang nya..
aku pun sik sure, whether aku boleh forget him or not..
till now, after solat aku masih doakan yang nya akan jadi kekasih halal aku one day kelak..
how obses nya aku nan him kan?
huhu..
now, 1493 msg nya lam fon aku..
sik sanggup mok delete..
huhu..
gamba RAZI, sik payah la update..
da d page atas ya.. :)


err~ aku dah taktau mau tulis pe..
stop merapu here..
papai!
nanti aku nak merapu, aku datang balik..
before that, to abang aleyp n mr.razi..thanks ya! sebab ada dalam hidup aku..thanks wak for colouring hari2 aku nan indahnya..without takduak, sunyi hidup aku..aku sayang takduak ketat2.. ^_^

lotsoflove..<3

0 words from korang...: