BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 6 August 2011

BAHAGIA WALAU SEKETIKA

hyep! what's up! [brape ari ni, asyik gune trademark MILA je..]


kalo sape2 yang de bace entry2 aku before nih, mesti dapat teka aku nak story pasal pe.. hehe.. well, bahagia aku de satu je.. so, it's gonna b a story about RAZI.. bosan nan nme dye? boleh BERLALU dari blog aku.. coz, it's up to me la nak story pe kan? hmm..


semalam, aku gayut nan dye.. macam dulu2.. dari kol1 sampai ar sahur tadi.. argh! aku akan rindu saat tu.. macam2 story.. ye ke story? erm.. ntah la.. yang pasti ktorang borak ar.. huhu.. lor~ idea aku dah terbang ntah ke mana.. ish.. beru je nak story panjang2..  huhu..


AaAaAa.. borak punye borak.. gelak punye gelak.. ending dye, aku tetap nangis.. nak tau sebab pe? sebab.. 'I WANT HIM, EVEN IF IT JUST WISHING AND WISHING'.. yup! sebab ayat tu.. aku nak dye.. tapi tu tak akan terjadi.. hmm.. ending dye aku nagis sebab satu je.. sebab word 'ILOVEYOU'.. bile aku sebut word tu, ntah nape air mata aku senang je nak ngalir.. hmm..


tapi, aku bahagia dapat luangkan masa nan dye.. aku bahagia even hanya untuk seketika.. ye ar.. bukan slalu.. ape2 pun, dye akan tetap jadi kenangan terindah dalah hidup aku.. selagi Allah, pinjamkan aku kasih sayang tu, aku akan terus jaga. sebab, MENYAYANGI TIDAK SEMESTINYA MEMILIKI.. aku akan redha.. mungkin ada hikmah di sebalik semua ni.. btw, RAZI, IMISSYOU..

0 words from korang...: