BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 8 August 2011

malang tak berbau

hye all..
aku mau story ni..
pasal pe yang jadi semalam..
huhu..
semalam i had an accident..
xcden kete..
sume jadi tbe2..
actually, cte dye camni..
pagi semalam aku mimpi plek..
ble aku cte kat razi, dye cakap hati2 n jangan balik sorang..
so, sebab tu..
aku suh uncle aku anta aku..
mase otw tu ar ktorang xcden..
otw dari nilai ke kl..
self-accident..
huhu..
mase tu kt highway..
ujan lebat..
ntah macam mane, tbe2 je kete tu berpusing..
2round..
agak terkejut ar..
mase tu, aku ingat mati je..
syukur alhamdulillah, kete je yang terok..
kteorg sume ok..
aku nan uncle je yg cedera..
aku nye bibir pecah..
boleh wat hantaran aku kurang tuh..
huhu..
takpe la..
janji selamat..
nasib baik de pakcik teksi tu brenti tolong ktorang..
pakcik yang baik hati tu ar bawak ktorang g hospital serdang..
xcden tu area kol1430 la..
ktorang kat hospital sampai kol1830..
lame gak..
kat hospital tu, aku sempat pengsan..
huhu..
lepas check, n xray..
again, thanks God..
sume ok..
malam tadi, kol2120 aku dah tdo dah..
penat..
then aku terbangun kol0250 tadi..
aku asyik terbayang kete tu berpusing2 je..
trauma lagi..
aku pun call razi..
thanks b sebab sudi teman masa yang perlukan b..
n now, aku dah takleh tdo..
nak bersahur, aku just boleh minum air je..
bibir sakit lagi..
hmm..
aku saje nak share kat cni..
sebab ni 1st time aku xcden kete nan trok..
bese xcden moto je..
huhu..
tangan aku pun dah penat..
kesan injection semalam trasa lagi..
so, aku chow dulu ea..
pesanan aku..
HATI-HATI DI JALAN RAYA..
lagi2 musim nak raya ni.. 
k, la..
doakan yang terbaik untuk kte sume.. ^_^

0 words from korang...: