BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 1 August 2011

1ramadhan1432hijrah

assalamualaikum...
wah! dah nak 'sungkey' kata orang sarawak.. siyez.. aku rindu.. kalo kat umah, mesti dah nak berbuka.. even ni bukan 1st time aku pose jaoh dari family.. tapi sumpah! kali ni aku rindu giler.. dari lepas sahur, sampai ar saat ni.. aku rase cam nak nangis je.. err~ nape ek? aku rindu.. sepanjang hari ni, ati aku rase lain macam je.. 1st day pose tahun ni, takde yang best.. pagi tadi aku de kelas.. huhu.. tapi sampai kol11 je.. n yang tak leh blah nye.. aku tdow dalam klas.. huhu.. ntah nape ntah aku ngantok giler.. argh!! rindu nye.. nak nangis.. siyez, aku hilang selera nak bukak pose.. it's likes something wrong gonna happen.. n aku benci rase tu.. banyak bende yang jadi dalam tahun ni.. banyak bende yang aku tak sangka.. sampaikan aku tak tau camne nak hadapi raya tahun ni.. sampaikan aku bertekad taknak balik.. yeah! aku takkan balik.. maybe sebab tu kot hati aku lain macam je.. sebab aku akan beraya di perantauan.. aku tak tau nape aku nekad sangat.. tapi, sume ni sebab DIA.. dia yang sukar untuk aku maafkan.. yang sukar untuk aku terima kembali.. Ya Allah, aku harap.. hati aku akn maafkan dia atas apa yang dia pernah lakukan.. but, not in this time.. aku masih tak dapat lakukan itu.. hmm.. aku merapu la plak.. huhu.. well, aku kan memang suke merapu.. huhu.. btw, aku just nak wish SELAMAT BERPUASA & AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN AL MUBARAK.. semoga Ramadhan tahun ini akan wat aku jadi insan yang lebih baik.. n semoga Ramadhan ini lebih baik dari yang lalu.. k ar.. cukup ar kot.. SELAMAT BERBUKA to sape2 yang pose tu.. muahx!

0 words from korang...: