BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 4 December 2011

::L.O.V.E::


hyep dears!
see the title n pictures??
i wanna share some of love quotes that i like.. 
waa! speaking plak aku pagi2 nih..
hehe~
meh kte sme fikirkan love quotes kat bawah ni.. ^_^


nie boleh dikatakan fav quote aku..
sebab aku always akan ingat 1st day aku kenal someone..
everyone yang penah hadir dalam hidup aku sangat bermakna bagi aku..
even kehadiran dye just seketika.. ^_^

nie pun aku ske..
sebab kalo dah odoh takkan ke mana..
de another quotes yang cakap..
lepaskan pe yang kte sayang..
kalo dye datang balik, dye milik kte..
kalo tak, redha je la..
maybe de yang lebih baik untuk kte.. ^_^


nie aku no komen..
just member aku salu cakap..
hargailah mase cinta tu ade..
jadikan perjalanan cinta tu kenangan yang terindah..
sebab, mungkin tak slamanye dye akan ade nan kte.. ^_^


nie adeq aku nye favourite quote..
dye kate, kalo senang dapat bende tu, takkan seindah bende yang susah dapat..
sebab tu, orang slalu cakap kat gurls..
jadi ar mawar berduri yang tumbuh d pergunungan.. ^_^


nie quote yang aku bagi kat mr.senget..
sebab dye terlalu banyak hold untuk aku..
aku janji, aku akan cube yang terbaek untuk trus bersame nan dye..
huhu~
tapi, cinta ni..
kene sme2 hold..^_^


alaa.. tu je kot aku nak share.. huhu.. hargailah cinta tu kalo dah dapat.. bukan senang nak dapat.. n jangan try miliki ape yang kte sayangi.. tapi try la sayangi ape yang kte miliki.. k, tata.. ^_^



2 words from korang...:

eVa said...

kseimpulannyer, cinta tidak kejam, manusia yang tak tahu nak hargai.. chewah.. masih mood ombak rindu.. tp suka sgt quote tu.. hehe

amilasyuhada said...

hehe..btol2.. cinta tu mmg xkejam..xtgk g cte tu.. huhu