BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 25 December 2011

::last entry for 2011::

hyep dears!
lame tak update citer, kan?
aku busy ar skarang..
life changed.. :)
so, dah bace title an?
aku jarang on9 sebab malas nak g cc..
so. kemungkinan tinggi yang ni last entry aku tahun ni..
memandangkan arinie pun dah 25th december, kan?
mery krismas wat dears yang merayakan.. ^_^
so, entry ni aku taip dengan background music lagu sdeyh..
kangen band-kehilanganmu berat bagiku..
hee~
ok..
as entry terakhir..
aku nak menyingkap sgala kenangan trindah mahupun pahit aku dalam tahun ni..
1stlu, tahun ni tahun yang aku trimak paling ramai laki jadi my bf..
haha~
tu pun nak bagitau an..
tu yang wat tahun ni terlalu banyak kenangan bagi aku..
1st skali, fadzihin..
seorang playboy yang blajar untuk setia but tak dapat kepercayaan dari aku..
2nd, seorang insan yang membuat hadirnya bahagia setelah aku nekad lupakan meow..
razi, yang pinjamkan aku erti bahagia walau tanpa bersua muka..
then 3rd, azrie..
someone yang tak pernah sependapat nan aku..
4th, seorang fatihin yang skadar cinta muka buku..
insan yang pernah mendapat kepercayaan aku..
n lastly..
seorang insan yang sedarkan aku erti kasih sayang walau tanpa menyayangi..
hazwani, yang kini masih setia d sisi..
dyorang ar yang wat tahun ni terlalu bermakna buat aku..
banyak yang aku blajar dari dyorang terutama Razi..
btw, tahun berlalu..
detik pun sentiasa berganjak..
hidup perlu diteruskan..
kenangan yang ada tak mungkin dilupakan..
so, here i wanna say thanks to them coz let me having chance to learn..
aku tak pernah lupakan korang..
k, stop sal cinta..
now, sal study..
aku still student d iic..
but de cket prubahan..
aku now, trying to be a good teacher at taska..
yeah!
karya baru. sempena tahun baru..
doakan aku ea..
tak lupa gak..
tahun ni, 2 of my adeq ade big exam..
pmr n upsr..
my little sis dapat 3a 1b 1 c in upsr..
while my bro 5a 3b in pmr..
congrates dears..
usaha lebih untuk next exam..
aku at sini nak ambik kesempatan nak mintak maaf at dears semua..
kot2 de entry yang sakitkan hati or menyinggung prasaa..
so, pe azam baru korang??
azam baru aku nak jadi more matured..
then, aku nak blajar berdikari..[orang tertentu je tau..]
pastu aku nak jadi budak baik.. :P
aku rse, stakat ni..
tu je kot..
k, ar..
tangan aku naek kebas sebab terlalu sejuk..
hee~
so, happy new year wat dears sume..
hope 2012 bawak kehidupan yang lebih baik wat kite sume..
blackdahlia.. i hope we'll always be together until death seperate us as u wish..
iloveyousomuch, sayang..
k dears!
c u all sume next year..
akhiri tahun 2011 dengan senyuman..
n mulakan tahun 2012 dengan senyuman..
^_____________________^

0 words from korang...: