BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 3 April 2012

::sweethearts::


assalamualaikum~
hyep dears! jum skodeng citer sal my sweethearts jum.. entry arinie, berbahasa sarawak.. jum terus membaca! haha! [banyak da word jum..]

KLMJ~

owkeyh! firstly mok cita sal sweetheart nok d berik nama nor fardina bt abdul rahim.. haha.. fullnem pok! mekduak tuk kenal dari kecik gik.. dari tadika lok.. tahun 1997 gia la.. pasya mekduak tuk classmate d sk abang galau rajang dari darjah satu pey darjah nam..[dah nang skolah ya da cgek klas jak.. ne ndak nya..] haha! masa primary school lok, mekduak sik rapat ne pun.. p ntah gne, bila masok secondary school pandey rapat.. even nya d sarawak, aku d semenanjung masa ya.. stiap kali cuti, ada jak la aku ngagak nya.. kayokayo la mekduak sik sedar masa.. haha.. gila wak mekduak dolok.. da cgek kenangan yang aku sikkan lupak.. masa ya darjah 6 or 5.. mekorang nait moto 3orang cgek moto.. nya ngembak.. nyarisnyaris masok parit.. haha.. lawak li jak.. aku rindu zaman ya oi.. huhu! nektuk.. sayang ku tuk dah jadi bini orang.. so, sikpat nak gilagila cam dolok.. even gia, mekduak still rapat even sik srapat dolok.. besalah.. life mesti brubah bila dah da tanggungjawab, kan..? so, sayang ku tuk dah sah jadi isteri orang 01februari2012 riya.. aku tumpang gembira sebab nya bersatu wak nan orang yang nya sayang.. so, to noe n amie.. semoga trus bahagia hingga ke akhir hayat.. n hope takduak akan tabah dalam mengharungi kehidupan berumahtangga.. n all de best k takduak lam study n hidup.. pok! aku sayang kau.. friendship never dies.. ^_^

tuk la sweetheart ku noe n husband nya, amie..

sweet kan nya duak..=)



owkeyh.. now, aku mok cita sal mohd izwan ameran.. yeay! nya tuk pun sweetheart ku juak.. aku kenal nya masa dah besa.. edeh, besa la glak.. maybe before ya mekduak dah kenal, p ntah.. aku sik ingat.. yang aku ingat, aku kenal nya masa mekduak samasama balit kuching.. lam express.. aku form brapa ntah masa ya.. start dari riya aku admire nya.. haha.. dolok la.. nektk sik gik.. ya kha sik..? haha! mekduak sikda la salu contact.. masa cuti jak la.. once time dolok, aku penah rapat nan nya.. rapat lam fon la.. mun aku down, salu la aku nangis kat nya.. adowh! malu nya aku.. haha.. ya masa sik matured lok bha.. haha.. owk, nya banyak berik aku semangat dolok.. then, aku sik contact ngan nya lamak besa tk.. edeh, nang salu la aku asa besa.. haha! aku start rapat ngan nya gik, pun sik tauk bila.. riya da kua nan nya.. malu aku bila nya padah seh da cgek kayu tk.. lawak dorh.. nang trok alu prangey ku nmbiak dolok eyh.. haha.. aku rasa sik banyak benda sal nya yang aku ingat.. nya tuk dah dapat banyak gelaran dari aku.. haha.. aku penah panggil nya sayang, abang, irwansyah.. haha.. macammacam jak ku tuk eyh.. p cgek.. aku respect nya.. even aku salu maen palak nya.. haha! sorry pok.. bha, apa gik mok d klaka sal nya tk ow.. he's funny.. that's why i cant forget him.. haha.. amy, aku sayang kau oi!.. ^_^

macammacam jak olah nya...;p

tenggiling k la nak d sayang nya..=)

haha! sikda idea mok tulis sal sorang gik sweetheart ku ya.. klakklak la.. enough for today.. babe, kawan la orang yang paling kita perlu lam hidup.. even family, sikkan dapat melengkapkan kita mun sikda kawan.. that's why aku sayang sweethearts ku suma.. mok mbik adq skolah lok.. pasya, aku story gik pasal sweethearts ku yang lain.. cgek entry 2orang.. 4entry abes la.. haha! kbai~``


credit to:noe&amie





2 words from korang...:

-SUPERGIRL- said...

alorlorr sweetnyee . same cntik sme padan :D
sy dtg follow awk
salam kenal dari rakan blogger :)

supergirlshortstory.blogspot.com

amilasyuhada said...

ok.. thanks.. done follow ur blog gk.. :)