BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 6 April 2012

::Hobi baru aku::

assalamualaikum, salam pagi jumaat dears~

hyep! awal pagi da aku update citer pagi ni.. hee.. ok, pagi nie aku nak share nan korang pasal hobi baru aku.. dapat agak tak ape..? huhu.. lurah jadi sorang perempuan nie satu je.. confirm suke shopping.. btol tak..? ade ke mak, kakak, adik perempuan, girlfriend, kawan perempuan korang yang tak ske shopping..? tipu la.. kalau dye tal ske shopping pun, skali dye kluar pegi beli barang, confirm berjamjam.. haha.. kan kan kan..? 

so, aku yang dah dilahirkan jadi perempuan nie pun.. memang ske shopping.. yela.. hidup kat kota metropolitan cam KL tue, memang banyak dugaan.. aku kalo dah skali klua tu.. confirm macammacam barang aku bawak balik.. padahal, kadangkadang tak pakai pun.. ske je nak beli coz tengok bende comel.. hee~

btw, aku skarang nie tengah cuti n bersantai kat kampung aku yang aman damai.. jauh dari udara kota nie.. dah nak sebulan kat sini.. aku rase bosan sangat.. just online je la pengubat kebosanan aku.. dari kebosanan nie la lahirnya hobi baru aku.. kat kampung kan, mane ade mega mall or shopping compleks.. one day aku update camne kampung aku kat korang.. kalo korang tengok, mesti korang pun dapat rse kebosanan aku yang dok sbulan kat sini..


opps! aku bukan nak kutuk kampung ok, k.. aku just cakap ape yang aku rse.. aiii! melalut la plak citer sal kampung aku.. dipendekkan citer.. hobi baru aku nie, tak jauh beza dari shopping.. haha.. memang shopping pun.. just skarang aku shopping online.. takyanh bawak barang banyakbanyak or bersesak nan orang.. haha.. sejak dua menjak nie.. macammacam area aku selongkar kat google, facebook, blog.. haha.. ade la beberapa item yang aku dah beli.. de mase aku upload ea..

ok then.. online shopping nie pun kene pandai survei.. kalo rajin survei cam aku.. dapat harga paling murah.. haha! skarang, sweetheart aku asyik bising je.. sume sebab aku asyik sangat ngan online shopping nie.. haha.. aku rse, tu je kot yang aku nak citer d pagi jumaat yang berbahagia ni..

k sayangs! enjoy ur day.. wat kaum adam tu, jangan lupa solat jumaat.. tataa~

0 words from korang...: