BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 14 April 2012

::dupdapdupdap::

assalamualaikum dears!

awal sik aku update ritk..?
hehe~
semua sebab ritk ku akan off..
so, maybe tk entry last for few times juak la..
sdeyh ku tk..
lamak la ku sik jumpa family ku pastk..
hmm~
dupdapdupdap jak sa nyawa ku dari tadik..
sik tentu tdow ndah ku..
adowh!
pahal kha ow..?
neves ku tk..
seram sejok jak sa nyawa..
ku harap, sikda papa akan jadi..
n takorang doakan aku skali k guys..
ri marek, aku dah iron baju sekolah dak adik ku wat kali terakhir..
mbik adik ku nak bongsu ya dari skolah, nta nya g KAFA, n mbik nya dari kelas KAFA ya..
malam tadik, aku dah berurut, after skeian lamak mok berurut, baruk malam tadik tercapai..
huhu~
tadik pun, dah solat subuh terakhir kat umah..
hati aku rasa lain macam jak..
Ya Allah, panjangkanlah umurku, ibuku, serta seluruh ahli keluargaku..
k la..
andaikata tuk entry terakhir aku..
aku mok mintak maaf nan takorang semua..
halalkan makan, minum n segala susah payah takorang k aku..
sudisudilah doakan aku k..
aku sayang takorang semua..
hazwazni~
aku banyak polah salah nan kau..
hope kau ampunkan k..
aku sayang kau gilak2..
muahckish~

tataa~ ^_^

0 words from korang...: