BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 29 July 2011

pagi yang 'sedih'

hyep all.. awal pagi dah aku on9 ari ni.. huhu.. pagi ni, awan pun ikut teman aku bersedih.. aku terbangun sebab mama call.. mase tu baru aku sedar yang kat luar tu heavy rain.. huhu.. titow mati la katekan.. actually, mimpi aku melawat blog pagi2 ni, sebab rindu tu datang lagi.. :( aku rindu dia.. dia yang bukan lagi milikku.. kalo de yang prasan, gamba dia kat blog aku tinggal satu je.. aku nak buang gak yang satu tu.. tapi, tak tertekan lagi butang remove tu.. huhu.. aku tak tau nape susah sangat untuk lupakan dia.. minggu depan dah sambut Ramadhan.. aku harap sangat yang aku boleh berubah.. aku nak wat perubahan dalam hidup aku.. razijohari.. dia banyak ajar aku camne nak tempuh semua ni.. dia ajar aku tersenyum walaupun sakit.. dia ajar aku ketawa walaupun kecewa.. argh!! bila rindu itu datang lagi.. aku taknak dah sedih pasal dia.. tapi, aku asyik nangis sebab rindu dia.. aku sayang dia.. huh!  aku sayang kau, razijohari.. lepas ape yang berlaku, aku masih sayang kau.. n aku akan terus sayang kau.. percayalah.. namun Ya Allah, jauhkan hatiku dari padanya andai dia bukan Kau ciptakan untukku.. :'(

0 words from korang...: